vineri, 6 noiembrie 2009

Rezumat marunt

Mult timp a trecut.Prea mult timp,o caruta de zile in care am frecat menta ca un bezmetic din colt in colt al camerei mele aerisite si pline de fum de tigara.
M-am decis sa ma angajez.Sa las pe altii sa lustruieasca bastoanele in locul meu acasa si eu sa merg sa lustruiesc mai multe pe la altii decat pe la mine. Asa ca intr-o frumoasa zi(imputit de calda),am trimis un C.V. la un post de televiziune , aici in Sibiu,ca sa ma fac jurnalist,reporter,sa simt viata cum imi curge prin vene-treburi de genul asta. Ceea ce am omis eu era ca nu stiam cati Km sunt de la Sibiu la Miercurea Sibiului si ca nu stiam care e cea mai mare comuna din judet . Lucruri pe care din pacate nu le mai tin minte de la Geografia facuta in liceu si lucruri care mi se par destul de putin interesante si nerelevante pentru meseria de reporter sau pentru mass-media in general.
Dupa acesta experienta nereusita ,am decis ca ma fac orice ,numai sa castig niste bani sa ma pot intretine . Nu am reusit sa ma fac ceva anume ,inca sunt degeaba si sincer nu stiu de ce ,dar daca stiu ca ceea ce scriu acum,o sa public pe blog si voi o sa cititi,parca imi piere pofta de a mai scrie si parca simt cum ma ia cu lene. Nu inteleg de ce ,dar asa este.
A vazut careva(care este fumator) cat este un pachet de tigari? Efectiv nu-mi permit sa fumez,asa ca incerc sa ma las . Nu-mi prea iese avand in vedere faptul ca sunt un om caruia ii place la nebunie sa fumeze.
Vin prezidentialele ,voi pe cine votati?

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

maria spunea...

imi place blogul, continua asa